Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un schimb ce te costa?

#1
Aceasta noua poveste va dovedi ca uneori desi esti obligat de imprejurimi sa faci ceva ce la inceput nu-ti place vei ajunge sa iubesti acea "obligatie" care va deveni pentru tine totul.Asta se intampla intr-un timp mai recent decat cealalta poveste desi initial vroiam sa pastrez era ca sa pot mentine anumite momente si intamplari.pana la urma vad eu c era o sa fie, cert e insa ca IUBIREA nu e un lucru cu care sa te poti juca...ajungi sa suferi oricum.



In Param nimeni nu rezista daca nu are relatii sau daca nu este de familie buna. Param este renumit si pentru razboiul dintre doua familii: Hawk si Smash, ambele concurand pe piata computerelor cu doua motto-uri incredibile. Cei de la Smash au logo-ul : “We can do it because we SMASH the concurrence!”(putem s-o facem pt. ca distrugem concurenta), in timp ce cei de la Hawk (soim) se bazeaza pe “Only the sky is the limit of creation”(doar cerul este limita creatiei). Niciodata cele doua familii nu s-au inteles si au fost in concurenta de cand se cunosc, probabil au fost si prea orgoliosi pentru a accepta un pact, dar beneficile unei uniuni i-au atras mereu : ar deveni o superputere in industria informaticii prin productia de hardware si software de ultima ora ;asta i-a adus pe conducatorii familiilor William Hawk si Ben Smash la o sedinta in care urmau sa-si decida viitorul sau mai bine zis sa decida ce pot face pentru a nu se insela unii pe altii in cazul in care isi unesc fortele.
Unui angajat i-a venit o idee nebuneasca la inceput, dar analizata era o solutie sigura, o rezovare care arata ambitia celor 2 conducatori si lipsa decentei ori a unor limite :
-O casatorie.Asta pare cea mai buna solutie ca doar nimeni nu-si risca familia nu ?Adica nimeni nu ar face nimic gresit ori nu s-ar insela daca ar stii ca fiul ori fiica sa ar putea sa sufere…parerea mea, a spus angajatul care imediat ce s-a oprit a realizat ca ar fi zis o prostie si si-a cerut iertare.
-N-ai de ce sa iti ceri iertare, tinere, ca nu ai gresit cu nimic.Ti-ai zis ideea, a zis Ben.
-O idee buna as adauga eu, spuse William. Asta ar putea fi un pact.De acord ?
-De acord. Sa facem si formalitatile…o semnatura doua si vom avea o firma unita…
-O familie mare si fericita.
Dar erau doar vorbe goale caci nici unul dintre cei doi batrani intelepti nu dadea doi bani pe familie, singurul scop in viata erau faima si banii. Ce ii caracteriza pe amandoi era setea de avere si lozinca «prin orice mijloace ».
Fara a se mai sta mult la discutii s-a decis casatoria fiului lui William cu fata mai mare a lui Ben si asta cat mai repede, fara prea mult tam-tam a fost angajata o firma specializata care in doar cateva zile pregatise nunta pana in cele mai mici detalii, dar protagonistii nuntii nici macar nu stiau ce urmeaza. Au aflat in ultimul moment cand batranii i-au chemat pe amandoi la un restaurant ca sa le propuna casatoria,de fapt sa ii forteze caci nici nu era vorba de vreo propunere.Cei doi au refuzat,fiecare cu motivele lui, dar cei doi conducatori n-au acceptat refuzuri si i-au pus in fata faptului implinit pe tineri.
-Derek, pentru binele familiei te vei insura cu fata lui Smash si nu ai niciun drept sa zici nu fiindca stii cate am facut pentru tine.Nu ti-am zis niciodata nu si nici u nu vei indrazni sa o spui.Ai inteles ?
-Batrane, nici nu o cunosc pe fata asta.Tu ai vazut-o ?si de ce asa de repede totul adica nu o cunosc poate nici n-o sa imi placa.
-Fiule, nu trebuie decat sa te insori.Atat ca restul nu mai conteaza.Poti dupa casatorie sa pleci sa stai unde vrei. Nu-mi pasa,dar faci ce am zis.
La casa Smash se discuta acelasi subiect :
-Danika,te vei marita cu fiul lui Hawk si este decis.
-Cum sa ma marit ? te auzi ce zici ?sunt tanara, imi traiesc viata si vrei sa ii pun capat cu un mariaj ?sunt atatia baieti care ma asteapta,atatea distractii.Si daca e un tip plictisitor cum il suport ca stii ca nu-mi plac astia.Pune-o pe Eva ca daca e vreun urat sau vreun plictricos o sa se potriveasca de minune ca e la fel de plicticoasa ca el.Adica nu tu sa profiti de tinerete,de corpuri superbe, de ocazii si sa stai sa inveti ?La ce atata invatatura cand avem bani ?nici n-am nevoie sa ma gandesc la invatat cand avem atatia prosti care ne cumpara produsele si ne fac bogati. Doar nu-s nebuna sa ma marit. Pune-o pe ea !
-E decis, n-ai ce mai zice.
-Asta crezi tu ?auzi si ce te face sa crezi ca o sa fac ce vrei tu ?
-Danika asta e doar un pact pentru mai multi bani.Ii vrei nu ?Te mariti cu el si apoi nu ma mai intereseaza ce faci.Conteaza hartia doveditoare.Atat !
-De ce nu ai zis ca e vorba de atatia bani ?Adica sa am si banii de la Smash si banii de la Hawk ?Asa mai vii de acasa. Cand e ziua spanzuratorii ?
-In doua zile.
-Pai nu am rochie si ca s-o comand nu ajunge in 2 zile nu o sa port orice zdreanta.Am nevoie de ceva unicat, ceva de vreun creator maret si neinteles sa vada lumea cine sunt, o diva.
Si a incheiat discutia urcand scara spre camera surorii ei.
-Eva, in doua zile ma marit. Nu cumva sa ma faci de ras venind imbracata ca vreo sarantoaca, ai inteles. Ia-ti si tu o rochie mai frumoasa sau las ca ma ocup eu de tot, tu sa fii acolo, ai inteles ?
-Ce fericita trebuie sa fii surioara sa te mariti cu barbatul iubit…candva il voi gasi si eu.
-Fericire adevarata cand ma gandesc la contul lui si tu daca nu iesi de aici n-o sa te mai gaseasca nimeni sub cartile astea ingropata. Parca nici n-ar exista 2 fete in familie ca lumea nici nu stie de tine de inchisa ce esti.Poate te iau cu mine in club intr-o seara sa mai cunosti lumea ca acum femeile nu stau acasa cu familia,SE DISTREAZA !!! asta e regula de baza.
Acum sa stii ca am pretentii de la tine sa nu indraznesti sa ma faci de ras.
-Nu, surioara n-as vrea sa te supar cumva.Te las sa alegi ce vrei sa port dar sa nu fie prea vulgara.
-Ti se pare ca sunt vulgar imbracata ?(fusta scurta de blugi de 2 palme de la talie si un top cu un decolteu generos + pantofi cu tocuri de 10 centimetri)Asta se poarta si asta innebuneste lumea.Asta atrage privirea si mai mult…
-Gata am inteles nu e nevoie sa continui. Fa ce crezi ca e mai bine si alege ce doresti. Ies un pic.
-Aleluia uite minunea ca iesi si tu.Am trait s-o vad si pe asta.las’ ca n-am timp de tine.Am treaba trebuie sa ma gandesc la contul ala gras din care …vai dar cate o sa-mi cumpar din banii aluia.
Si fetele s-u despartit.Eva a oborat spre bucatarie, iar Danika a iesit sa colinde magazinele.
-Alphonse, unde esti ?Am nevoie de un sfat.
-Aici, stapana.
-Zi-mi Eva. Ma simt prost cand vorbesti asa. Crezi ca sunt prea invechita ?Adica crezi ca nu s-ar uita nimeni la mine?(o bluzita pe gat,pantaloni drepti de blug,balerini si un colier cu un medalion care pentru ea era lumea intreaga- continea poza mamei ei care murise la nasterea fetelor).
-Vreti adevarul?daca ati fi mai in varsta sau daca as fi mai tanar n-as sta pe ganduri.V-as considera o tanara superba si fizic si moral. Oricine v-ar fi pereche ar fi incantat sa va aiba alaturi, de fapt ar fi un norocos sa va fie sot.
-Mereu esti asa de respectuos si de dragut, Alphonse. Mersi ca ma ajuti cand am nevoie de vreun sfat.Stii ca tata n-are timp si tu esti substitutul lui. Iti multumesc.
-Eu ar trebui sa va multumesc domnisoara pentru ca aveti incredere in mine.
Doua zile. Ce inseamna asta ? Doar 48 de ore sau 2.880 de minute ori mai bine 172.800 de secunde. O nimica toata, au trecut in mare viteza. Toata actiunea se muta in casa in casa familiei Hawk unde pe o terasa plina de flori era amenajat totul : mese, locul ceremoniei,barul…tot.Invitatii nu se mai opreau iar batranii Hawk si Smash erau mandri de planul lor care mergea ca uns.
-Cheama-ti fiul si eu merg s-o iau pe Danika. Daca preotul e aici trebuie sa vina si ei nu ?
Intra amandoi in casa si fiecare se indreapta spre cate o camera.
-Derek ! esti gata ?Hai ca a venit lumea si nu e politicos sa ii facem sa astepte. Hai, vino.
Si tanarul l-a urmat spre iesire, spre terasa si inspre locul ceremoniei.L-a salutat pe preot si a privit cum invitatii savurau momentul, ei care credeau ca intre cele doua familii razboiul nu se va opri.
-Cu ce pofta trebuie sa savureze totul.Acum vreti sa vedeti spectacol,atunci nu ati vrut ?Nu ai dreptul sa fii fericit cu cine alegi, ci cu cine ti se impune ?si-a zis tanarul si privirea i-a devenit si mai rece.
In camera Danikai intra intre timp Smash, dar nici urma de fata.
-Unde este sora-ta?
-Nu se simte bine, e la baie.
-Iar s-a imbatat ?D-asta nu se simte bine?d-asta am muncit si am pierdut-o pe Eliza ?pentru o betiva si o umbra ?
-Tata ?de ce imi vorbesti asa ?
-Si cum ai vrea ?sa te iau cu ingeras ?cu scumpete ?cu fata tatalui ?voi mi-ati rapit-o si acum nu sunteti in stare sa faceti nimic bine.si intra peste Danika care nu se ai oprea din varsat. Inceteaza si hai.Te asteapta viitorul tau.
-Tu esti mai beat ca mine ?Nu vezi ca mi-e rau ?Cum vrei sa vin asa ?
-Din momentul asta nu mai discutam nimica.Te imbraci si asta e.Oricum se termina tot repede.
-Auzi da nu o putem pune pe Eva ?Oricum suntem gemene.Nici tu nun e deosebesti si tipul nici nun e stie.E planul perfect.
-Daca ai gandi asa mai des ai face mai multe, betivo ! hai s-o pregatim.
-Schimbare de plan soro !TU JOCI ROLUL MIRESEI !
-Cum ???Nu mai glumi. Sotul tau te asteapta. Probabil vrea sa te vada, sa te cunoasca.
-Da, pe tine.
-Hai nu mai comenta atat si fa ca sora-ta. Oricum nu va deosebeste nimeni.Ii iei locul iar cand asta isi revine din betie si scapa de viciul asat te inlocuieste.Ai priceput ?O faci pentru familie.
Si tanara a fost nevoita sa accepte.a imbracat rochia de mireasa care avea un decolteu mult prea generos fata de ce purta ea, a incaltat pantofii sclipitori cu tocul care abia ii permitea sa paseasca.s-a simtit incredibil de prost si s-a privit in oglinda unde putea s-o vada pe sora imbracata in rochia ei si aranjandu-si parul si machiajul. S-a privit si lacrimi i-au siroit pe obraji. Si-a aranjat lantul,si-a lasat parul cat mai pe fata ca sa se acopere…se simtea asa de goala si nu era ea cand se juca cu sentimentele cuiva.
-Ma va uri cand va afla ca am fost eu.Bietul baiat, sa ma joc asa cu sufletul lui, sunt o nenorocita si a inceput sa planga si mai tare.
-Opreste-te azi din plans si hai, i-a zis Danika si a impins-o spre usa.
A pasit inca plangand pana afara unde a observat toata multimea intorcandu-se spre ea.
-Uite-o, saracuta, plange de emotie, si-a zis o femeie din ultimele randuri.

#2
am citit povestea ta, dar nu pot sa zic ca m-a impresionat cu ceva.
in primul rand nu inteleg de ce pui in paranteza unele descrieri, de ce nu le furisezi in poveste...?
ideea este parca ca si un film ce l-am vazut mai de mult.
descrierea lipseste cu desavarsire, iar dialogul este sec........ala a zis aia , celalalt a spus aia.
cu toate astea astept sa vad ce ganduri ai in continuare.
daca tot am citit povestea am lasat un comment.
sper sa nu te supere fiindca nu o zic cu rautate.

o sa mai trec pe aici, spor in continuare

#3
oke..imi place ..am ras cu lacrimi ..:)) ...sti ..e mai bun decat snow flower ...sorry ...if i hurt you * puppy eyes*..
Dar nu mai pune in paranteze ...deabia astept continuarea >:)
Sa vad pe care place mai mult Derek >:)
gambate !
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#4
mersi foarte mult,am sa tin scot din paranteze definitiv

Next ...
A ridicat ochii din pamant si a observat apoi toate florile.A prins un trandafir pe care si l-a pus in par fara sa observe ca se ranise in spinii lui.Nu mai simtea durere nici nimic.Fierbea toata de rusine pasind pe covorul rosu.Atunci l-a vazut si pe el ;nu se intorsese sa o priveasca.Era un tanar mult mai inalt decat ea, cu parul incredibil de negru si lung ;purta un costum inchis la culoare –Probabil si pentru el este tot un doliu sa faca asta…
A pasit tot mai inainte pana ce a ajuns langa el.a vrut sa il priveasca, sa ii vada fata, dar era prea impunator si n-a observat decat ca-si purta camasa descheiata si ca avea un lant lung cu o cruce aurita.
N-a mai simtit nimic, n-a mai auzit nimic pana in momnetul cand a fost intrebata de preot daca il ia de sot pe Derek Hawk. Atat stia despre el acum :ca se numeste Derek, dar nu stia ce ii place, ce nu.
-Da,atat a reusit sa spuna incercand sa se abtina sa nu planga sau sa le dejoace planul alors ai si sa le spuna tuturor adevarul.
-Tot nu ma priveste, sigur ma uraste, sigur stie ce am facut si ma va uri daca nu pun capat, dar nu intelege ca eu nu pot, n-am curaj, el poate s-o faca sa zica tot si sa ma lase aici. Pe fundal a inceput sa se auda Enya-Only time si nu a mai putut.A inceput sa planga si vrand sa-si stearga lacrimile a vazut sangele curgandu-i pe mana si pe rochie.S-a uitat daca are vreo batistuta sa isi stearga rana dar n-a gasit nimic.De sus a vazut o umbra aplecandu-se :era el care i-a sarutat fruntea si a prins-o de mana luand-o dupa el.probabil ca preotul spusese ca poate saruta mireasa si totul se terminase,dar minciuna abia incepea.
-Ia asta,i-a spus el oprindu-se si i-a legat o batista de mana ranita.
-Multumesc, dar vorbele ei nici n-au mai ajuns la el caci imediat au pornit parca in fuga inspre casa unde el a luat-o in brate a trecut-o pragul si au urcat scarile. Nimeni nu mai conta fiindca era in bratele lui, ii simtea inima batand si parfumul care o invaluia ca un drog.A indraznit sa il priveasca si nu a intalnit decat ochii lui reci care nu i-au raspuns.
-Pot merge si singura,nu am nimic poti sa ma lasi jos. Ma auzi ?
-Cum vrei tu. Aia, aratand spre o camera, este camera ta. Si a plecat.
-Unde pleci ?Stai.
-Ce vrei ?
-Vreau sa stiu cine esti.
-Derek Hawk.
-Nu vreau un nume, vreau sa stiu totul despre tine, ce iti place sa faci, ce nu iti place. Vreau sa te cunosc.
-Asta vrei tu ?Ei bine eu nu vreau sa stiu nimic. Stii prea bine ca totul e o fatada. Esti libera sa faci ce vrei acum. Spectacolul s-a terminat.
-Ce spectacol. De ce esti asa de rece ? Asculta-ma…te rog, dar el si-a continuat drumul pe coridor pana in ultima camera, fara sa ii raspunda sau sa schiteze vreun gest. De ce am acceptat oare ?si a inaintat spre camera ei,o camera cu draperii lungi care nu lasau lumina sa patrunda inauntru, dar tragandu-le a observat ce frumos era totul si totul fusese pregatit pentru ea, dar o servitoare a intrat fara vreun cuvant :
-Doriti ceva ?
-Da. Vreau sa va multumesc pentru camera si pentru ca ati aranjat-o asa de frumos. Se poate sa iau niste flori din gradina ?
-Este camera de oaspeti.Asa este mereu, n-a fost aranjata cat despre flori ii puteti spune gradinarului sa va faca un buchet.Mai doriti ceva ?
-Nu, multumesc si servitoarea a iesit in aceeasi graba cu care intrase.
Deci nimic nu era pentru mine ?Macar am asta de la el, privind spre batista. O s-o spal si o sa i-o dau inapoi, dar mai bine merg sa-mi iau niste flori, macar ele sa fie vesele aici daca noi nu putem.
S-a schimbat de rochia de mireasa in hainele ei obisnuite si si-a scos medalionul in afara bluzei. A iesit din camera si din casa. Nu mai era nimeni, chiar si toata gloata disparuse.
-A fost un vis sau poate un cosmar ?
A privit in jur dar nici urma de gradinar, nu cunostea locul si nimeni nu era acolo sa ii arate imprejurimile. A pornit singura sa descopere tot, fara sa stie ca era privita de sus. Din ultima camera s-a miscat draperia si cu privirea-i rece Derek a continuat s-o urmareasca.
Eva s-a apropiat de o tufa de trandafiri simtindu-le parfumul intens,aproape la fel de intens ca al lui. Nu-i iesea din minte momentul cand i-a intors spatele si nici raceala cu care fusese tratata.
-Da ce vina am eu ca asa au hotarat ei, fir-ar, a zis tanara cu voce tare. Trebuia sa mi se hotarasca totul si nici sa pot vorbi cu nimeni nu pot. Pana si un caine e mai afectuos ca tine, DEREK Hawk, tipa iarasi. Mai bine imi luam un caine decat pe tine, puteai sa ai maniere nu sa fii un badaran da asa sunteti toti si a inceput iar sa lacrimeze. Promit sa nu mai plang niciodata in fata voastra. De fapt v-o jur ca voi fi la fel de rece ca voi si s inceput sa isi rupa fire de trandafiri fara sa ii mai pese ca se zgarie. Oricum putin va pasa, as putea sa mor si v-ati bucura ca scapati de mine, toti. Alphonse, unde esti ?Cum voi rezista aici unde sunt o intrusa si nici nu sunt eu. A rupt in continuare flori pana a facut un buchet enorm. Macar asa o sa ma bucur de voi daca viata mi-a facut asta si a intrat in casa julita pe maini si sangerand.
A inceput sa urce si l-a vazut in capul scarilor.S-a apropiat de balustrada si a luat-o la fuga inchizandu-se in camera.
-Nu vreau sa te mai vad, niciodata.Nu mai vreau sa stiu nimic de tine nici macar sa iti cunosc numele.A turnat apa in vaza si si-a aranjat trandafirii. A mers la baie si si-a spalat mainile de sange. S-a privit in oglinda si si-a amintit copilaria.
-Nici atunci nu eram mai fericita, oare de ce plang ? Mai bine as pleca unde nu m-ar mai stii nimeni, nici tata nici Danika si nici el. Doar de Alphonse mi-ar fi dor, poate o sa-l mai sun inainte de plecare sau mai bine nu fiindca m-ar opri. Sa-mi fac bagajul si pe seara nici nu mai stau pe ganduri.Am plecat si sa vina ea ca ea l-a vrut.Va potriviti perfect sunteti la fel de reci si de goi la interior.
Si-a scos hainele din dulap si le-a inghesuit intr-un geamantan.
-Mai mult nici nu-mi trebuie. Doar cateva schimburi pana ma pun pe picioare. Voi gasi ceva de facut in alta parte.
Clanta a inceput sa se miste si i-a auzit vocea.
-Deschide !
-Nu o sa ii raspund.Sa plece sa faca ce vrea si-a zis in gand. Esti liber, pleaca !
-Ti-am zis sa deschizi si nu ma rog de nimeni.
-Atunci n-o face si pleaca.
Zgomotul a incetat, dar la cateva minute s-a auzit cheia si a intrat in camera insotit de o servitoare.
-Poti sa pleci, lasa-ne !
-Da, domnule.
L-a privit in ochi si erau la fel.El a privit in jur si a vazut hainele intinse si trandafirii.
-Vrei sa pleci ?nu o sa poti.
-Si vrei sa ma tii aici ?o sa fiu prizoniera sau ce ?uite si i-a intins batista spalata si uscata.Ia-o fiindca eu una nu mai am nevoie de ea.
-Poti sa o pastrezi, si a trantit usa.
Parea suparat si in acelasi timp inspira frica prin felul de a fi si prin statura.
-Acum suntem doar noi. Ce vrei sa stii ?
-Nimic. Nu vreau sa mai stiu nimic de tine si de nimeni altcineva. Nu imi mai pasa.
-Derek Hawk, 23 de ani, viitor director al Hawk Company. Ce mai vrei sa stii?
-Ti-am zis ca nimic. Pleaca unde vrei sau daca preferi ies eu.Nu conteaza.
Tanarul Hawk nu s-a miscat continuand s-o fixeze cu privirea, dar asta a facut-o sa fuga pe langa el inspre usa.N-a apucat fiindca a prins-o de mana.
-Da-mi drumul, ma doare.
-Am venit sa vorbim si asta vom face. Ia loc si zi-mi ce vrei sa stii.
-Ai venit ca asa ai vrut nu ti-a impus nimeni sa te comporti uman cand nu stii.Ma lasi sa plec ?
-Cheile sunt la mine. Daca vreau nu mai iesi.
-Intai nu ma bagi in seama, apoi nu-mi vorbesti, ma ranesti si acum ma ameninti ?De ce ?Esti greu de inteles.
-Atunci intelege-ma. Cunoaste-ma !
-Pot parea obraznica, dar mi-a pierit cheful de a te mai cunoaste.Stii ?Esti ca o jucarie din vitrina : nu poti ajunge de geam si atunci o uiti.Nu iti mai inspira niciun fel de interes.
Atunci el i-a dat drumul, a iesit din camera si a inchis-o.
-Cand vrei sa vorbim sa ma chemi !Pana atunci stai aici. Vorbele fetei ii aminteau de EA. Asa il cucerise EA fiindca nu purta niciun fel de masca si ii spunea adevarul chiar daca durea.
-Din cauza ta ea nu mai este. A trebuit sa vii tu ! Pe tine te-au acceptat, pe ea nu. Daca nu era de rangul familiei mi-ati luat-o. O sa va fac sa suferiti la fel de mult pentru afacerea voastra, iar pe tine Danika Smash, tu vei suferi cel mai mult.
-Crede ca ma poate tine aici sau ca voi face ce vrea el ori cand vrea el ?Nu ma mai las calcata in picioare.Ce haine ?N-am nevoie de ele unde plec. Macar e doar un etaj de coborat si daca e sa cad nu o sa patesc nimic. A deschis larg ferestrele si a privit in jos.-Nu e asa de mult si daca ma tin bine de decoratiuni nici n-o sa cad, si a iesit pe geam. Si-a pus piciorul pe o prelungire si apoi s-a prins de o coloana iesita in relief.-Hah, as putea sa imi dau drumul tinandu-ma de ea si tot n-as pati nimic.Acum e acum.Eva inchide ochii si da-ti drumulAi curaj ! si si-a dat drumul, dar n-a mai aterizat pe pamant.
A deschis larg ochii si a vazut ca a ajuns iar in bratele lui.
-Lasa-ma jos !
-Deci asa se iese din casa, nu ?Ma gandeam sa-ti pun gratii la camera. Ce bine ca m-am gandit sa trec pe aici, altfel scapai.
-Si ce ?tot liber erai sau aveai si mai multa libertatea ca nu-ti mai faceai griji pentru mine sau stai…nu iti faceai oricum griji pentru ca nu te poti atasa de nimeni.
A lasat-o jos si s-a intors.
-Crezi ca le stii pe toate? Spune-mi ce mai stii despre mine daca ma cunosti asa de bine!
-Vrei sa stii ce mai cred despre tine ?nu o sa iti zic niciodata. Nici nu o sa iti mai vorbesc fiindca nu am de ce, chiar tu ai zis-o ca totul e o minciuna. Ce rost mai are sa fim sinceri ?am pornit oricum cu stangul si nu mai are rost, iar tonul fetei a inceput sa scada tot mai mult. Nimeni nu vrea sa stie despre mine nimic si nici tu nu ai de ce sa faci exceptie. A pasit pana in fata lui :- Nu esti obligat sa te prefaci ca iti pasa.Nu esti fortat, n-ai de ce.
-Si daca mi-ar pasa ?
-Tot ce ai stii ar fi o minciuna fiindca nu as putea sa iti spun adevarul. Nu vreau sa te ranesc mai mult decat ai suferit fiindca se vede in ochii tai ca ai suferit deja destul si inca o deceptie te-ar distruge.
Stii, porti o masca de om rece si dur dar azi, cand ti-am simtit inima batand mi-am dat seama ca nu esti asa. Iarta-ma pentru tot.

#5
am citit si continuarea.
ai greseli de exprimare, de exemplu :"Nu mai simtea durere nici nimic" ti se pare corect? si inca cateva, dar mereu imi este lene sa le enumar
este putin cam ciudat ca fata sa fie interesata de barbat, sa-l cunoasca si tot tacamul din moment ce este doar rezerva surori ei, dar probabil este prea naiva.
imi este greu sa urmaresc capitolul pentru ca ai un stil cam intortocheat si cateodata nu imi dau seama unde incepe propozitia si unde se termina, plus ca pe unele le termini brusc.
desi ideea nu este tocmai originala si am mai citit ceva de genul am sa continui sa citesc.
ma bucur ca tii cont de faza cu parantezele, era putin cam deranjant
succes in continuare

#6
Ok sunt derurtata ..iar actiunea ..e ...cam grabita ..vrea sa plece cumva in vacanta ?
Deci sa inteleg ..ca ....:-? este o poveste derutanta . Ai grabit foarte mult actiunea :| .de la nunta la cearta ..si wow ..aia erau facuti din gelatina de au disparut asa repede ? ...
Oricum e interesant ..intr-un fel..astept nextul si sper sa fie mai bine!
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Schimb de vieti TrieuTriTrinh 12 7.375 27-03-2009, 03:41 PM
Ultimul răspuns: TrieuTriTrinh
  Schimb de rol JavaLeen 1 3.192 13-05-2008, 10:37 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)