Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Never ending for love+18

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor, iar pozele si melodiile nu-mi apartin mie, ci sunt luate de pe net, respectiv YouTube.

Acesta e sezonul doi de la fic-ul "Money vs. love". Actiunea numai ii are protagonisti pe eroii din primul sezon, ci pe copiii lor, dar un singur erou din sezonul trecut, apare aici. Nu spun cine e :P
Deci si prin urmare, spor la citit :D

O noua colega sau o noua bomba sexy

Itachi: Trrr! Trrr! Îmi suna ceasul nenorocit in creier, trezindu-mă. Îl trimit in perete, cu ajutorul puterilor mele telekinetice si ceasul se sfărâma. Ma ridic in capul oaselor si mă frec somnoros la ochii negri, pe care ii aveam de la tata. Cobor din patul cu cearceafuri galbene si albastre si mă uit somnoros prin camera si plescanind din gura, fiindcă aveam neplăcutul gust de tigari prin ea. Aveam pereţi cu patru culori diferite. Peretele pe care se afla patul era de un verde foarte deschis si pe cel care aveam biblioteca si combina muzicala, era de un albastru deschis. Cel de la fereastra, era de un galben-pai, si in fata ferestrei se afla biroul meu si laptopul argintiu. Pe peretele pe care se afla dulapul cu haine si televizorul cu plasma, era de un roz-pastelat. Pe jos aveam laminate de culoarea mieri si doua covoare de un galben-portocaliu. Parul meu negru, lung pana la omoplaţi, era o capita de fan. Era tot încâlcit. Purtam o pereche de boxeri negri. Intru in baia mea, albastra. Îmi dau jos boxeri si intru in cada si dau drumul la apa calda, de la dus. Apa calda, îmi mângâiau muşchi puternici, pe care ii aveam pe abdomen. După vreo 5 minute, ies de la dus si mă şterg cu un prosop. Intru in camera si mă îmbrac in uniforma scoli. O camasa alba, pe care o las deschisa la primi 3 nasturi si peste un sacou negru, pe care l-am prins cu un nasture. Mi-am mai luat o pereche de pantaloni negri de stofa si o pereche de adidasi negri.
Îmi iau rucsacul in spate si ies din camera pe holul lung si puţin întunecos. Cobor jos in sufrageria eleganta. Avea un perete de sticla, care dădea in gradina amenajata cu gust. Pereţi sufrageriei, erau coloraţi cu un vernil, amestecat cu galben si a ieşit un fel de coaja de kiwi. Aveam tavan fals, alb si o lustra ciudata atârnând de el. Pe jos era marmura alba si peste un covor din plus, in mijloc. Pe un perete aveam un dulap, unde erau nişte bibelouri si un televizor. Mai aveam o canapea neagra din piele. Intru in bucătăria mare si moderna. Pe jos era gresie si in mijloc se afla bucătăria propriu-zisa. Acolo se afla Delia, o femeie de 24 de ani, dar eu ii dădeam mai puţin de atât. Parul portocaliu, lung pana la umeri si era tot ciufulit. Ochii căprui, mari si frumoşi, după care muream, mă priveau cu bucurie. Purta un maiou mov si un sort peste. Sâni mari si moi, pe care i-am sărutat si mângâiat de o grămada de ori, se vedeau prin ţinuta.
- Buna, tigrule. Ce faci? Ma întreba portocalia, după ce ne-am sărutat uşor pe buze.
- La şcoala, Delia. Am auzit ca azi vine, o colega noua. Cică vine din America si pun pariu ca este vreo tocilara, dar pana o f*t, hai ca am plecat, ii mai spun si plec din bucătărie.
Ies din casa si mă urc in maşina mea, un Jaguar, negru si decapotabil. Pornesc motorul si ies din parcarea vilei. Uşa se deschide automat si ies pe strada principala. Goneam ca un nebun, dar nici un poliţist nu-mi comenta, ca tatăl meu, era seful peste politia din Munchen. In 15 minute ajung la şcoala mea si parchez maşina. Mulţi mă invidiau. De ce? Pai, aveam bani, eram frumos, dotat, aveam o gagica traznat, casa bengoasa, mereu primele lucruri si in plus ştiam sa mă lupt. Tata si mama m-au invatat. Îmi iau rucsacul si îmi aprind o ţigara. Încep sa trag cu lăcomie din ea. Daca m-ar vedea mama si cu tata, ar face cu inima. Ei nu mă suporta sa mă vadă băut sau fumând. La mine vin prieteni mei si începem sa povestim despre subiectul „tipa cea noua”. Stăteam pe treptele scoli si priveam prin curte, cu ţigara in coltul guri. Îmi arunc ochii spre poarta si ţigara îmi pica din gura.
- Itachi te simţit bine? Aud cum mă striga un amic.
- Ce puicuţa buna, spun, arătând spre poarta scolii.
Pe poarta intra o tânăra in jur de 16 ani. Parul roşcat-sângeriu, cu bretonul care ii intra in ochi, era lung pana la fund si lăsat desfăcut. Ochii căprui, priveau plictisiţi prin mulţime. Purta uniforma scoli pentru fete, o camasa, strâmta pe trupul ei perfect, cu sâni, nici mari sau mici. La camasa purta o cravata roşie-sângerie, ca parul ei, larga. Mai purta o fusta pliata, neagra din catifea, mini si peste o curea din piele maronie, pusa lejer de forma. Peste astea avea o geaca maronie, ca un sacou arata. In picioare avea nişte cizme de piele negre si in fata erau o grămada de aţe si era lungi pana la genunchi. Pe umăr avea un rucsac negru si in urechi castile de la mobil. Intra in curte si vine spre şcoala, cu paşi siguri pe ea. Toţi se dădeau in laturi si băieţi, deja aveau vise interzise cu ea. Picioarele ei zvelte, arătau ca avea musculatura buna, pentru lupte. Trecu pe langa mine si simt un miros uşor de trandafir. Îmi trec peste buze, limba si zâmbesc pervers. Pe păpuşica asta am s-o fut, înainte sa plec de la şcoala.
- Itachi, ce crezi? Ne vom cu ea, pana la ora doua? Ma întreba unul dintre colegi si eu rânjesc provocator.
- Sorry băieţi, dar pisicuţa aceea este numai a mea. Draci ce balcoane si bombeu are, spun eu si scot un mârâit pervers.
Mai mulţi băieţi îmi dădură dreptate. Trrrr! Trrr! Clopoţelul enervant, ne anunţa, ca este timpul sa mergem la ore. Ma duc spre etajul doi, unde era si clasa mea, dar si băile unde se consumau carnagi sexuale, intre elevi-elevi, elevi-profesori si profesori-profesori. Ma gândeam in ce clasa este aceea puicuţa si intru in clasa, fara sa observ, ca locul de langa mine era ocupat de cineva. Trec pe langa un băiat si acesta spune pe mut, ca voi ramane şocat si când îmi fixez privirea spre locul meu, raman şocat, dar in modul plăcut. Cu mine in banca, stătea nimeni alta, decât puicuţa roşcata din curte.
- Buna pisicuţa frumoasa ce eşti, ce faci? O întreb, afişându-mi un zâmbet şarmant, cu care dădeam pe spate toate fetele.
- Brunetule, in primul rând nu sunt animal, sa-mi spui pisicuţa si nici una dintre cu**ele de pe strada si daca nu vezi si eşti orb, afla ca stau in banca si aştept sa înceapă ora, îmi spuse ea tăios, lasandu-ma fara replica in gura.
Vreau sa-i spun nişte cuvinte calculate, dar profesorul ne spuse sa ne aşezam. Acesta făcu prezenta si apoi a pus-o pe tânăra sa se prezinte. Aceasta paşi cu eleganta ieşita din comun, fiindcă mergea ca acum 50 de ani in urma sau o suta, ca femeile din înalta socetate din Italia. Parul ei, flutura uşor in urma sa, răspândind in jurul ei, prospeţime. Se opri in fata clasei si se întoarse cu fata spre noi, intr-o pirueta eleganta si calculata, fara sa ii se vadă ce purta sub fusta, sau daca purta ceva.
- Ma numesc Manuela Ayane DonceVitto, dar prefer Manuela, sunt originala din Italia, dar mama mea a divorţat de tata si am hotărât sa venim aici, atât am avut de spus, ne informa fata si apoi reveni la loc.
Un coleg a încercat sa-i pună piedica, dar aceasta a sărit uşor peste piciorul sau si i-a aruncat o privire nervoasa. Eu i-am arătat pumnul, însemn ca in pauza, isi v-a aduna dinţi cu farasul si matura. După acest schimb mut de replici, profesorul din Era preistorica – avea nişte sprâncene, de am crezut prima data, ca este maemuta nu alta sau omul din peşteri – începu sa ne predea despre Al Doilea război mondial, care s-a petrecut acum sute de ani. Ca de obicei, Lussy colega mea traznita si idioata, ridica mana sa pună o întrebare idioata, dar si capcana. Parul ei, era blond-nisipiu, tăiat scurt si cam ciufulit – daca fata avea treaba prin baie in pauze – si ochii ei mari de un albastru-violet, erau inocenţi si voioşi. Chiar daca părea nevinovata, in spatele acestui chip, se ascundea o c**va de prima clasa. Profesorul se opri din predat si ii dădu cuvântul. Proasta idee…
- Domnule profesor, Hitler era sexy si bun la pat? ÃŽntreba Lussy si toata clasa, era pe jos de ras.
- Lussy, la director! In acest moment! Latră maemuta din peştera si fata pleca ispăşita.
Toate orele au trecut cu greu, fiindcă nu puteam sa scot mai mult de doua cuvinte din gura Manuelei si alea erau multe. După ce se termina orele vreau sa mă ofer s-o duc acasă, dar aceasta se urca intr-un Bugatti Bordeaux negru si cu geamuri negre de oglinda si era o maşina special de curse. Mi-a picat falca de doi metri. Aceasta se urca la volan si aud un sunet infernal, scos de rotile din spate si fara veste, dădu in spate si porni cu viteza de pe loc, intrând in trafic, fara sa se lovească de vreo maşina. Ce fata...
Ma urc in maşina si dau drumul si cânta reggeton, muzica mea preferata. Ies din parcare cu grija, ca nu aveam atati de mulţi ochii ca Manuela sau bani sa-mi repar maşina – de fapt aveam, dar tata nu mi-ar fi dat, daca ii spuneam ca am vrut sa fac pe grozavul – si de aceea nu mă riscam. Oftez si accelerez grăbindu-mă spre casa…

Manuela: Doamne ce copii! Cred ca blonda aia nu avea creier de fel sa întrebi asemăna ciudăţenii. Oftez si intru cu viteza in curte si opresc in fata garajului. Ies din maşina si o închid si o asigur mă duc in casa mea luxoasa, cu etaj, gradina mare si piscina si veranda. Intru in casa si intru in sufragerie. Vad ca am primit un mesaj pe robot.
- Aici Manuela, lăsaţi un mesaj după beep si daca este interesant mesajul va sun, se auzi vocea robotului, apoi urma vocea celui care m-a sunat. Mama, ai putea sa vin in clubul meu, Night qweens când ajungi de la şcoala, ca sa te mai distrezi si tu. Sper ca vi, Neji.
Şterg mesajul si urc in camera mea. Intru intr-o încăpere cu pereţi albaştri ci cu mobila albastra cu galbena. Ma dezbrac de uniforma scolii si scot din dulap o rochie cu decolteu, fara bretele, puţin bufanta si mini. In partea de sus, mijloc si jos, avea un material elastic, argintiu si alunecos la atingere, iar intre aceste benzi, aveam satin de culoarea laptelui amestecat cu cacao. Îmi plăcea la nebunie rochia asta. In picioare îmi iau nişte sandale arginti, cu toc înalt. Îmi ondulez parul si dau cu fixativ prin el, sa-mi stea aşa toata noaptea. Îmi pun la gat un lantisor din argint si in urechi nişte cercei lungi. Îmi dau cu luciu pe buze si îmi dau cu tuş, rimel si creion dermatograf la ochii si sunt gata! Îmi iau poşeta cu bani si acte false si cobor in holul elegant, cu marmura pe jos.
- Mama, mă duc la Neji la club, nu mă aştepta ca voi veni târziu, strig eu, ne ştiind daca m-a auzit sau nu.
- Transmite-i salutari lui si lui Ino si copiilor lor, o aud pe mama si ii spun ca aÅŸa am sa fac.
Ies din casa si mă urc in maşina mea. Pornesc motorul si plec spre oraş. In maşina cânta o melodie frumoasa in italiana. După vreo 15 minute, ajung in fata unui club de noapte, care scria sus Night qweens, si luminat de neoane. Parchez maşina si cobor din ea. Merg la uşa si mă opreşte un paznic, dar zic cine sunt si acesta isi ceru scuze si mă lasă sa plec. Intru in club si îl privesc. Era uriaş, cu scena si bar, D.J., si separeuri. Urc pe o scara si mă duc la biroul copilului meu. Bat la uşa si intru. Neji îmi zâmbi si mă imbratisa si îmi spuse ca arat minunat si sa mă duc sa mă distrez.
- Vezi ca mama mea, bunica ta, iţi trimite salutari si ţie si lui Ino si copiilor, si mai duceţi-va pe la ea, ca nu-i aşa de înapoiata cum credeţi, ii spun si ies din birou, dar las poşeta, fiind sigura ca nimeni nu-mi umbla prin ea si in plus aveam cont aici si puteam bea pe gratis.
Am coborât in club si m-am dus pe ring. Am început sa mă mişc lasciv si pe melodie, atrăgând atenţia băieţilor si invidia fetele, chiar si a animatoarelor. Îmi plăcea sa mă mişc lasciv, fara sa-mi pese daca uni crăpa de invidie sau nu. Simt cum vrea unul sa mă pipăie, dar ii prind mâinile si ii sucesc încheietura rapid, apoi mă pierd prin mulţime. Asta se întâmpla când nu eşti cuminte…

Poze:
http://www.incasa.ro/_files/Image/galeri...SC8262.JPG – Camera lui Itachi
http://www.constructia.ro/aranjamente/baie_blue.jpg - Baia lui Itachi
http://media.photobucket.com/image/sexy%...itachi.jpg - Itachi in uniforma scolii.
http://www.ofertearadene.ro/poze_produs/m1456_0.jpg - Sufrageria
http://www.kitch.ro/wp-content/uploads/acropolis.jpg - Bucătăria
http://media.photobucket.com/image/anime...f2.jpg?o=8 – Delia, bucătăreasa familiei Uchiha
http://www.seriouswheels.com/pics-2000-2...KR-100.jpg - MaÅŸina lui Itachi, Jaguar XKR
http://media.photobucket.com/image/anime...l.jpg?o=17 – Manuela cu noul look
http://www.tabu.ro/out/read/articles/sho...7ebb67.jpg - Cizmele Manuelei
http://media.photobucket.com/image/anime...y.jpg?o=11 – Lussy
http://www.carzi.com/wp-content/uploads/...rdeaux.jpg - MaÅŸina Manuelei, Bugatti Bordeaux
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/medi...rstock.jpg - Casa Manuelei
http://afaceriardelene.ro/images/imagini...t%2002.jpg – O parte din camera Manuelei
http://images.okazii.ro/auctions/2009/06...00_500.jpg - Rochia din club
http://caleidoscop.files.wordpress.com/2...gintii.jpg - Sandalele Manuelei
http://www.pasi.ro/imagini/art/club.jpg - Clubul lui Neji
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=EcKRonjFazg – Melodia care o asculta Itachi in maşina
http://www.youtube.com/watch?v=nkRYp5fVbxc – Melodia care o asculta Manuela in maşina
http://www.youtube.com/watch?v=_MoYrN4v36M – Melodia pe care a dansat Manuela in club

#2
Ruşine, ruşine, ruşine să-mi fie !
Am ajuns a treia la ficul tău, dar nu-mi merge fostu' cont că cică nu e bună parola şi deşi am resetat-o, tot nu e bună, deci sunt eu Miyuki. Papuci XD

Lăsând asta să comentăm în legătură cu ficul :

1. Well, descrierea este bună, deşi e bună, când ai descris camera lui Itachi, în loc să pui punct, puteai să faci o frază. În rest nu am ce comenta, pentru că mi-a plăcut. Naraţiune, dialog bla bla, sunt bune şi nici în exces, nici lipsă şi se îmbină cu descrierea chiar bine. Mi-a plăcut mult :X
2. În sfârşit sezonul 2 pe care sincer credeam că nu o să-l mai faci XD
3. Ce nesimţit s-a făcut Itachi =))) Manuela chiar se poartă bine cu el şi chiar a fost mişto cum a plecat din liceu :X Itachi nici nu se compară cu ea la condus şi îi e frică că strică maşina..Eh, riscul meseriei.

Mă bucur că a apărut sezonul 2 şi de abia aştept următorul capitol, deci : multă inspiraţie şi mult succes :X
[Imagine: cats-7.jpg]

#3
Eu câştig, tu pierzi

Itachi: Dormeam cu capul pe birou si in loc de perna, îmi ţinea dicţionarul de latina. Atât de mult iubeam latina, incat nu puteam dormi fara ea. E pe dracu! Azi mă asculta si nu ştiam un cuvânt in minunata limba a antichităţii, dar sper ca Manuela sa fie deşteapta, ca sa-mi şoptească puţin. Aud uşa cum se deschide si o mana mă zguduie. Ma trezesc si îl vad pe fratele meu geamăn, Madara. Semăna cu mine, dar avea parul mai lung, pana la fund si era tot ciufulit. Arata ca muma pădurii. Ma încrunt si acesta îmi spune, sa mă trezesc, ca ne duce tata la şcoala. Aprob din cap si apoi încep sa mă pregătesc pentru şcoala. Mi-e era o lene de nu se putea si mă durea si gatul. După jumătate de ora, am bine voit sa ies din camera si sa cobor in sufragerie. Acolo era Madara si cei doi frăţiori ai mei, Yuna si Izuna. Aceştia mergeau clasa a doua si au fost transferaţi la mine la şcoala. Izuna avea 8 ani si semăna leit cu tata, incat am crezut ca este o clona de a lui, dar era un drăcuşor si jumătate. Purta o camasa alba si peste un sacou albastru si o pereche de pantaloni albaştri si pantofi negri in picioare. In spate avea un rucsac maroniu. Doamne, arata ca dracu. Madara strâmba si asta din nas. Ştia si ştiam, daca ii aveam pe gemeni in şcoala, astia ne puteau para oricând la părinţi, daca chiuleam, fumam si beam, ce sa mai zic de activităţile din timpul orelor prin cabine de W.C.
Oftez si o privesc pe Yuna. Era leita mama, dar si ea o pârâcioasa ca si fratesu. Deja îmi era mila de idiotul care o v-a lua de şotie. După ce mama ii pupa in frunte ne dădu drumul sa plecam la şcoala. Ne îndreptam spre maşina lui tata, care era deja in maşina si asculta radioul. Urcam intr-un B.M.W. X6 cu patru uşi, negru-lucios. Gemeni se urcară in spate si eu cu Madara făceam piatra-foarfeca-hartie, sa vedem cine pica in fata si cine in spate.
- Eu câştig, tu pierzi frate, îmi spuse fratele meu, dar a pierdut.
- Ha, ce spuneai Madara? Cine câştiga sau pierde acum? Îl întreb, zâmbind victorios si mă urc in fata, langa tata.
Tot drumul pana la şcoala l-am parcurs in 15 minute. La intrarea in parcarea scoli, era sa ne buşească Bugatti Bordeaux-ul negru, condus de Manuela. Aceasta arunca o privire nu tocmai in regula tatălui meu. Ceva intre perversitate si dorinţa combinat cu o înţelegere si avertizare. Sasuke miji ochii si se uita cum parca roşcata si cobori din maşina. Eu deschid portiera si ies rapid din maşina, înaintea lui Madara si mă duc la tânăra.
- Buna papusa, spun eu, privind-o insistent pe fata, de fapt ochii mei se uitau la decolteu care se vedea, fiindcă era descheiata la primi trei nasturi de la camasa neagra.
- Mai nou sunt un obiect din plastic neînsufleţit cu care se joaca fetitele de la 2 la 10 ani? Ma întreba, ridicând din sprâncenele roşi.
- Frate, asta este gagica ta? Doamne ce limba ascuţita are. In locul tău i-as carpi una de i-as muta fata la spate. I-a spune pisicuţo cum te numeşti? O întreba fratele meu, privind-o insistent.
- Ragazzi, io andare. Ciao(1), ne spuse in italiana cu un accent antic si frumos ce te incanta pe auz.
Parca trebuia sa fie americanca si atunci cum dracu ştia atât de bine si a vorbit fara măcar sa se gândească sau sa caute in minte cuvintele. Draci! De ce nu am puterea lui Ino Hyuuga de a citit gândurile oamenilor, ca ii era mai uşor sa copiez sau sa ştiu răspunsurile direct din mintea astora. In fine, trebuia sa mă mulţumesc cu puterea pirokinetica de la tata si telekinetica de la mama. Ma îndrept spre şcoala ca s-a sunat si Madara spre gaşca lui, ca vroia sa chiulească de la prima ora. Cred ca gemeni o sa ne controleze non-stop. Intru in clasa si mă aşez in banca. Spre surprinderea mea, Manuela nu era in clasa. Întreb un coleg de ea si aflu ca intrase in clasa si apoi ieşi. Îmi las rucsacul si ies din clasa. Ma aud apelat si grăbesc pasul. Langa mine apăru Izuna.
- Frate unde mergi? Ma întreba acesta alergând sa tina pasul cu mine.
- La biblioteca. Hai du-te la ora ca intarzi, îl trimit la plimbare.
Urc pe acoperişul scoli si încep sa mă uit unde as putea s-o găsesc pe roşcata. Unde dracu ar putea fi? Poate s-a evaporat? Nu cred asta, dar mai şti…
- Daca mă cauţi pe mine pe jos nu mă vei găsi, aud glasul ei si mă întorc cu fata spre ieşirea pe acoperiş si o vad pe tânăra stand răzămata de un perete, al casutei de ieşire pe acoperiş.
- De ce nu eşti la ore? O întreb supărat si iritat, ca mă trata ca pe un nimic.
- Daca te consideri un nimic, de ce eşti apreciat de toate fetele in pat? Ma întreba lasandu-ma mut de uimire.
De unde ştia ce gândesc eu? O întreb si ea se mulţumi doar sa zâmbească. De ce doamne, ii plăcea sa fie aşa de misterioasa? Acest lucru mă înnebunea de-a dreptul. O aud cum chicoteşte si se indeparteaza de mine. O prind de mana si o întorc cu fata spre mine si o privesc in ochii căprui-ciocolatii, foarte hipnotizatori. Ii prind cu delicateţe bărbia si mă îndrept spre buzele ei, dar c**va îmi dădu un genunchi in stomac si un cot in spate, daramandu-ma la pamant.
- Ragazzo mamma ha preso la lotta? Percorso Uchiha(2), spuse in italiana, in timp ce eu, încercam sa îmi revin.
- Je vous embrasse, vous ass bitch(3), spun in franceza, furios ca nu am inteles ce mi-a spus aia.
- De ce nu mă pupi tu in fund, fiindcă şti si tu vreo 4-5 cuvinte in franceza si te crezi Batman. No, Uchiha. Nu eşti mai bun decât fratetu, dar ala nu prea isi pierde vremea prin toalete, futandu-se cu toate curvele din liceu, îmi spuse si apoi pleca.
De unde intelese ea traducerea? Mai bine spus de unde a ştiut ce înseamnă cuvintele care le-am spus, ca nici un profesor nu ne invata sa înjuram. Cuvintele acelea le-am invatat de la T.V., de pe un program francez. După câteva minute îmi revin si mă ridic in picioare. Doamne, fata asta avea genunchiul si cotul destul de tare, parca ar fi făcut lupte. Ma ridic cu greu in picioare si mă prind cu o mana de grilaj din sarma. Privesc cerul care isi aduna încet nori plumburii, pentru o furtuna zdravăna. O sa fie o seara plictisitoare de familie sau nu…

Manuela: Mergeam încet pe coridoarele scolii, astaia de rahat. Deodată începe sa cânte o melodie reggeton, venind din buzunarul gecii pe care purtam pe mine. Scot din buzunar un Nokia N97 argintiu si răspund. Era Neji, care mă invita la un mega party de la discoteca lui. Am aprobat si apoi m-am dus in parcare, urcându-mă in frumosul Bugatti Bordeaux. Pornesc motorul si pornesc spre casa mea. Sper sa-mi ajungă timpul pentru a mă pregăti pentru discoteca. Cum dracu sa nu-mi ajungă mai bine de 7 ore. După ce parchez maşina, intru in sufrageria eleganta si luxoasa. Pereţi sunt de culoare întunecata, dar mobila era putina si de culori deschise. Pe jos aveam laminate de culoare neagra. Pe canapeaua din piele alba stătea mama mea, Temari DeVitto. O femeie de vreo 30 de ani, cu parul de un saten-deschis, prins in 4 codite in spate. Ochii de un albastru-verzui, citeau dintr-o carte. Purta un trening alb si langa ea se afla Anakin, care mă privea cu ochii săi de un albastru-fosforescent. Blana alba cu pete negre, strălucea in lumina difuza de afara.
- Buna mami, spun eu, sărutând-o uşor pe frunte.
- Buna roşcata mea. Ce faci aşa de vreme? Ma întreba, când m-am aşezat pe un fotoliu langa ea.
- Am chiulit si mă duc sa mă pregătesc pentru un party la Neji la discoteca.
- Vad ca ai reuşit foarte uşor sa laşi trecutul in spate. Distracţie plăcuta.
I-am mulţumit pentru urare si am plecat in camera mea. Am deschis dulapul si am început sa caut o ţinuta sexy pentru discoteca. Aproape mi-am pierdut speranţa, dar am găsit o ţinuta provocatoare si sexy. Aceasta era compusa dintr-un maiou roz, cu decolteu adânc si in spate aveam un mode frumos de dantela si restul era gol. O fusta mini din blugi, neagra, tăiata in ambele parti in fata. Si peste îmi pun o curea roz. Îmi ondulez parul si îl prind intr-o parte. In picioare mi-am luat nişte sandale arginti, legate pe gamba. M-am machiat discret si apoi am făcut o pirueta in fata oglinzi si după ce am văzut ca arat provocatoare, am ieşit din camera, indreptandu-ma spre maşina si apoi la discoteca…
Poze:
http://th08.deviantart.net/fs30/300W/i/2...Damleg.jpg - Fratele geamăn a lui Itachi, Madara
http://media.photobucket.com/image/sasuk...i/sasu.jpg - Izuna Uchiha
http://www.freewebs.com/narutovx/9%20young.jpg – Yuna Uchiha
http://auto-novosti.ru/photo/bmw-x6-concept-1109-3.jpg - MaÅŸina lui Sasuke, B.M.W. X6
http://www.omio.com/blog/wp-content/noki...-43016.jpg - Nokia N97
http://www.cevacecauti.ro/gal_oferte/504.jpg - Sufrageria Manuelei
http://media.photobucket.com/image/temar...mari-3.png - Temari DeVitto, mama Manuelei
http://www.dogfacts.org/Siberian-Husky-1.jpg - Anakin, câinele Manuelei
http://s790.photobucket.com/albums/yy186...g&newest=1 – Ţinuta Manuelei din club
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=LFnCogSfPfM – Melodia care ii cânta Manuelei la mobil, când este sunata.

Dex:
1. Ragazzi io andare. Ciao = băieţi, mă duc. Salut.
2. Ragazzo mamma ha preso la lotta? Percorso Uchiha = Băiatul lui mămica a luat bătaie? Patetic Uchiha
3. Je vous embrasse, vous ass bitch = Sa ma pupi in fund curva ce esti
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#4
Minim 3 comenturi si aveti nextul :-"

Prea mult alcool strica…

Itachi: Stăteam cu iubita mea de ocazie, Ashley o tipa de 14 ani, dar o adevărata curva. Parul roşcat vopsit, lung pana la fund, era prin in doua codite. Ochii aurii, erau machiaţi in exces cu farduri tipatoare. Purta o rochie de culoarea roz-pal, din dantela, care ii expunea sâni mari si picioarele zvelte. Purta niste sandale negre cu toc-cui. Langa mine se afla si fratele meu, care se certa cu iubita lui la mobil. Langa noi mai erau cativa amici de ai nostri.
- Stela sa ma sugi, curva dracului ce esti! Mai promis ca vi aici si acum numai poti! Sa te duci dracu tu si cu familia ta! Tipa nervos Madara.
Baiatul acesta avea un control al puterilor de invidiat si unde sa mai pun, ca avea puteri exact ca ale mele. Daca eram eu in locul lui, explodam si incendiam totul pe o raza de 10 km, dar el si le controla foarte bine. Tata iar poate sa si le controleze atat de bine, dupa vreo cearta cu mama. Intram in club si ne imprestiem care cum incotro. Ashley ma parasi imediat ca nu am vrut sa mergem intr-o cabina de W.C.-u pentru a ne face de cap. Tot timpul am spus ca este o curva si am dreptate. Pacat ca Delia nu a putut sa vina ca a insotit-o pe maicamea la dracu in praznic. Ca sa nu ma plictisit, ma duc la bar si imi comand un Martini cu gheata si o maslina. Primesc bautura si o dau peste cap si mai comand una. Cand s-o iau, Madara imi lua paharul din fata si imi spuse sa ma duc sa dansez.
Daca era cu cinci minute mai mare decat mine, nu imi ordona el mie. Vreau sa iau paharul de la el din mana, dar o mana feminina lua paharul de Martini. Ne atintim privirile mirate si uimite pe fata din fata noastra. Era Manuela colega mea de clasa si arata super-hot. Purta un fel de maiou roz cu decolteu adanc, expunandu-si sanii de la mama natura. Mai avea pe ea o fusta mini neagra din blugi si in picioare niste sandale. Era foarte aranjata si foarte sexy. Ne zambi la fiecare in parte, gusta putin din Martini si il puse – paharul gol – pe tejghea.
- Les gars bonne nuit. C’est une agréable soirée pour s’amuser, mais que dites-vous de me suivre dans un endroit où nous pouvons discuter et nous entendre à la retraite. Come?(1) Ne intreba intr-o franceza impecabila si cu accentele de riguare.
Parca era italianca si cum de dracu stie atat de bine franceza? Ma rog Madara ridica din umeri si apoi imi facu semn sa o urmam. Ea ne zambi si incepu sa isi faca loc printre invitati spre o scara ascunsa la intrare. Urcam pe ea si fata deschise o usa dubla si apoi o inchise. Am intrat intr-o camera destul de mare, cu pereti vopsiti in violet, pe jos era un covor rosu. In incapere aveam un laptop conectat la niste boxe mari, un bar, o canapea din piele neagra si tabureti. Mai aveam un LCD, in fata usi. Manuela se dusese la bar si lua de acolo trei pahare si o sticla de vin. Ne facu semn sa ne asezam pe canapea si ea se aseza langa noi, dar pe un fotoliu din piele neagra. Puse vin in pahare si ne intinse si noua.
In camera canta o melodie pe fundal si aceasta era 50 Cent. Tanara statea lasata pe spatarul fotoliului, picior peste picior si batea usor in materialul fotoliului, cu aratatorul maini stangi, iar in cea dreapta avea paharul cu vin. Fratele meu dadu deja paharul peste cap si isi puse altul, pe cand eu abia m-am atins de el. Eram doar precaut cu ea. Poate ne-a pus ceva in vin, droguri sau ceva de genul. Pe buzele roscatei aparu un suras provocator si imi spuse ca nu ne-a pus nimic in bautura. Aproape m-am înecat cu gurita mica de vin care am luat-o din pahar. De unde in p*** dracului stie mereu de gandeste? E telepatica? Stiu de la tata, ca doar Ino e telepatica si una Manuela, dar aia a dat ortul popi de mult. Poate a invatat sa imi stie gandurile, dupa mimica fetei sau are si ea o sora bomba sexy geamana si a intrat in legatura speciala cu mine si Madara…
Pana la finalul cantecului, abia daca am baut jumatate de pahar, pe cand netotul de fratemiu mai mare, o sticla si jumatate. Gata, iar il car in carca pana acasa si boul nu e usor, ci greu ca un elefant. Deja ma dor salele, doar gandindu-ma la aceasta chestie. Fata chicoti usor si dadu peste cap paharul, apoi ma invita la dans pe melodia lui 50 Cent – Pimp. Am refuzat, dar facu botic si nu am rezistat. Mergem in mijlocul incaperi si incepe sa se miste provocator si senzual, facandu-ma sa o lipesc de mine. Mainile mele se odihneau pe soldurile ei, in timp ce ochii mei, se delectau cu decolteul provocator. Ma prinse cu mainile de dupa ceafa – am lipit-o cu spatele de mine – si ma trase spre ea. Ma linse usor pe obraz, ce ma facu sa zambesc pervers. Incep sa ii gust usor pielea gatului si sa ma mir de delicatetea si prospetimea lui. Vreau sa imi strecor degetele mele nazdravane sub fusta, dar Manuela s-a indepartat rapid de mine. Ochii maroni de catifea, ma priveau nervosi ca am indraznit sa o mangai usor pe picioare.
- Hai o fi ca nu ai mai fost mangaiata de baieti. La cat de bine arati, pun pariu pe betia fratelui meu ca numai esti virgina, ii spun, infoindu-ma in pene.
- M-ai verificat si eu nu stiu? Ma intreba, taiandu-mi zambetul prostesc de pe chip si sa-mi strice tot sarcasmul meu.
Se parea ca avea raspunsuri pentru orice si se pricepea de minune sa taie elanul, inganfarea si aroganta oamenilor. Am crezut ca tata era cel care ne taia fanteziile, dar e copilas mic pe langa tipa asta. Vreau sa spun ceva, dar un ciocanit usor in usa ne atrase atentia si pe ea intra Neji, cel mai bun prieten al tatalui meu. Inghit in sec si arunc o privire destul de severa. Idiotul nu mi-a spus ca suntem in barul lui Neji. Satenul ne privi uimit si sceptic, apoi ii sopti ceva Manuelei care aproba. Acesta parasi camera si fata se oferi sa ne duca cu masina acasa, dar am refuzat-o politicos si am chemat un taxi, care sa ne astepte in fata discoteci.
Ma ajuta sa il duc la aer pe Madara, care era pe 18 carari nu trei. Cand ne vazu in taxi, imi trimise o sarutare imaginara si imi facu cu ochiul, apoi sa plece inapoi in discoteca. Comunic adresa soferului si acesta porni spre casa. Sper ca parinti mei sa doarma sau am incurcat-o urat de tot…

Manuela: Privesc cum se indeparteaza si apoi imi iau pe mine o geaca din piele si o pereche de pantaloni din piele neagra ca si geaca. Imi dau fusta jos si mi-o bag in porbagajul, motocicletei mele, Kawasaki Ninja, negre. Imi pun casca pe cap, bagandu-mi tot parul sub ea. Mugesc o data motorul si pornesc ca din pusca, ridicandu-ma pe roata din spate, punandu-ma repede jos. Imi placea la nebunie sa merg cu viteza prin oras, fiindca eram o adepta a vitezei. Acum nu mergeam cu viteza doar de dragul vitezei. Aveam de facut un lucru de facut. Trebuia sa trimit in ceruri sau in Iad pe Michael DicMan, care si-a aprins in cap Yakuza. Saracul idiot, dar soarta.
Conform adresei care mi-a dat-o fiul meu, acest DicMan, statea la o ferma din apropierea Munchen-ului. Deci nu v-a fi greu sa il ucid, de fapt sa il elimin de tot. Nu imi venea sa cred ca am supravietuit, dupa ce mi-am ucis propriul frate geaman, dar din pacate, sangele din rani mi s-a imbibat in par, facandu-l rosu-sangeriu si numai era saten-inchis. Imi era dor de culoarea lui naturala, dar nu ma pun sa-l distrug cu vopsele sau alte chesti din acestea, dar totusi… Mi-am scuturat capul si am oprit motorul in fata unei ferme care parea bantuita. Ma dau jos de pe Kawasaki si scot o katana din porbagaj, apoi pornesc cu bagare de seama spre ferma. Deja in minte imi venira imaginile de la un film de actiune cu asasinari si chesti din astea. Eroul principal, sari gardul, se tara prin noroi, sa se loveasca de unele lucruri, pana la usa de la intrare, ca sa constate ca partenera lui este deja acolo si a mai avut tupeul sa intrebe cum dracu a ajuns asa de repede acolo. Atata am ras la faza aia, incat m-a durut burta si acum eram eu in postura acea penibila. Dar in loc sa bat la usa, aveam alta idee. Scot rapid katana, tai usa si apoi o bag la loc in teaca. Usa pica jos, cu o bufnitura surda.
- „Am auzit un ciocanit, dar nimeni nu mi-a raspuns/ Al raset morti l-ai auzit si ai tacut/ Am incercat sa dau raspuns / Buzele mi-au inghetat si le-am plecetuit/” Am recitat un vechi poem.
Spre mine veni un om cu un satar in mana, atacandu-ma. M-am aplecat si apoi l-am taiat in doua. Lama argintie nu intampina nici o rezistenta si trecu prin el, ca prin unt. DicMan pica in doua parti si arata atat de simpatic, impartit in doua parti egale. Ies din casa, ma urc pe motor si pornesc inapoi spre locurinta mea. Noroc ca am invatat sa numai am constiinta, ca astfel as innebuni de la atatea asasinari…

Poze:
http://www.graphicsdb.com/data/media/485...l_girl.jpg - Ashley, iubita de ocazie a lui Itachi
http://www.sexystore.ro/magazin_lenjerie...6010_H.jpg – Rochia lui Ashley
http://www.yoshimura-rd.com/admin1/image...header.jpg - Motocicleta Manuelei, Kawasaki Ninja.
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=qdsKKBjogMo – Melodia care cânta in club.
http://www.youtube.com/watch?v=A7TTTRMCsJY – Melodia din camera
http://www.youtube.com/watch?v=3qGPu8sTQww – Melodia pe care au dansat Manuela si Itachi
Dex:
1. Les gars bonne nuit. C’est une agréable soirée pour s’amuser, mais que dites-vous de me suivre dans un endroit où nous pouvons discuter et nous entendre à la retraite. Come? = Buna seara baieti. Este o seara placuta pentru distractie, dar ce spune-ti sa ma urmati intr-un loc mai retras sa putem discuta si sa ne auzim. Veniti?
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)